AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta meyve yemek

Kahve falında mezarlıkta meyve yemek

Kahve falında mezarlıkta meyve yemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta meyve yemek gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Kahve falında mezarlıkta meyve yemek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıktan meyve yemek gelişmelerin olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta meyve ağaçları görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta meyve görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bilmediğim meyve yemek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında meyveli pasta yemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, mal mülk kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir