AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yasin okumak

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, seyahatlere katılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda yasin okumak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında yasin okumak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ziyarette yasin okumak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okumak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına inanılır.

Kahve falında yasin suresinin başını okumak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir