AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin suresi ezbere okumak

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, iyi halin geleceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okumak işlerine bereket geleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okuduğunu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ezbere yasin suresini okumak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ezbere yasin okumak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin ezbere okumak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasini ezbere okumak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında yasini şerifi ezbere okumak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir