AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yasin okumak

Kahve falında mezarda yasin okumak

Kahve falında mezarda yasin okumak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, maddi kayıpların olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında mezarda yasin okumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri belli konularda ikna edemiyorsanız, tek nedeni denememenizdir.

Kahve falında mezarlıkta yasin okumak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarda yasin okumak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında mezar başında yasin okumak destek için ailesiyle de konuşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde yasin okuduğunu görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yasin okuduğunu görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yasin okumak huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan yasin okumak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir