AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda koşmak

Kahve falında mezarda koşmak

Kahve falında mezarda koşmak küs kimselerin barışacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda koşmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlığa koşmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında mezarda koşmak anne baba duası alınacağına, borçların kısa sürede kapanacağına alamet eder.

Kahve falında mezara koşmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta koşmak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevinçten koşmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında sevinerek koşmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında zirveye koşmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir