AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kaybolmak

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalettir.

Kahve falında mezarda kaybolmak daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının kaybolduğunu görmek hem de sevdiklerinin olacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında aile halkından birinin kaybolduğunu görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında elbiselerinin kaybolduğunu görmek kendisine kızacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini kaybolduğunu görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir