AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek

Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek

Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yeni bir iş bulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, böylece hayatından memnun olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda kaybolmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak hayattan elini eteğini çekeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Kahve falında araba kullanırken kaybolmak geçimini daha rahat sağlayacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında terliğinin kaybolduğunu görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, spora başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu kaybolduğunu görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında koşarken kaybolmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir