AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok zor günler yaşayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında mezarda kaybolmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın kaybolduğunu görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta kaybolmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta kaybolduğunu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, tüm parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pantolonun kaybolduğunu görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında deniz kenarında kaybolmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işarettir.

Kahve falında arabası kaybolmak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binada kaybolmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir