AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezar başında ağlayan birini görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmaya çalışmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kurtuluşu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek ağlayan bebek görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak azap çektiğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir