AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, mal mülk sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar başında ağlayan birini görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini görmek iyi şeyler yaşayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanı ağlarken görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanı ağlarken görmek asosyal bir insan haline geleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan bir insan görmek bir üniversitede hoca olunacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir