AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık satın almak

Kahve falında mezarlık satın almak

Kahve falında mezarlık satın almak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık satın almak gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Kahve falında mezarlık satın almak rahat edileceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri satın almak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını satın almak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşı satın almak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar satın almak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve satın almak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın küpe satın almak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinin satıldığını görmek başarılarının azalacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir