AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını satın almak

Kahve falında kendi mezarını satın almak

Kahve falında kendi mezarını satın almak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını satın almak gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Kahve falında mezar yeri satın almak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar satın almak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını satın almak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı satın almak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık satın almak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otomobil satın aldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri çanta satın almak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeli ev satın almak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, adaletin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir