AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıga bakmak

Kahve falında mezarlıga bakmak

Kahve falında mezarlıga bakmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hediyeler ve elbiseler alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıga bakmak gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Kahve falında boş mezara bakmak ağzının tadının bozulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında mezara bakmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri bakmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Kahve falında mezarlara bakmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine mezar yeri bakmak hobilerine eğileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıga bakmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden manzaraya bakmak borçlarını ödeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında harama bakmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir