AnaSayfa / Genel / Kahve falında harama bakmak

Kahve falında harama bakmak

Kahve falında harama bakmak ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, inancından ödün vereceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında harama bakmak gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında harama bakmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haram et görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında haramdan kaçmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, borçlarının kapanacağına inanılır.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında haram yememek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakkını haram etmek amacına ulaşmayı başaracağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında harama el uzatmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında haram para kazanmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir