AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın yandığını görmek

Kahve falında aslanın yandığını görmek

Kahve falında aslanın yandığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, elde edilen nasibin artacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, zenginliğe, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın yandığını gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Kahve falında aslanın yandığını görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan bakmak sevdikleri ile kavuşacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda aslan görmek sorunlarının çözüleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında evcil aslan görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet eder.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi aslan görmek yüksek bir makamı olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin önünde aslan görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan doğurmak iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, karısının çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir