AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çıktığını görmek

Kahve falında mezardan çıktığını görmek

Kahve falında mezardan çıktığını görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntı yaşanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan su çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan insan çıktığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mezardan çıktığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulur.

Kahve falında mezardan duman çıktığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir