AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıda kan görmek

Kahve falında ayakkabıda kan görmek

Kahve falında ayakkabıda kan görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, kısmet alacağına, mal ve para kazanılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıda kan gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayakkabıda kan görmek yaşama sevincine kavuşacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaktan kan akmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında topuktan kan aldırmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kan tükürdüğünü görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanla karışık idrar yapmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında yerden kan temizlemek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kan emen solucan görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu kanlar içinde görmek parasız günler geçireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir