AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve kan görmek

Kahve falında ağlamak ve kan görmek

Kahve falında ağlamak ve kan görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve kan gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Kahve falında kan ağlamak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan ağladığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ağlamak ve kan görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kan ağladığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonunda kan görmek güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerinin kan olduğunu görmek geniş bir ev satın alacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerde kan görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda kan görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir