AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle banyo yapmak

Kahve falında birisiyle banyo yapmak

Kahve falında birisiyle banyo yapmak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisiyle banyo yapmak gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yabancı biriyle banyo yapmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalettir.

Kahve falında ailecek banyo yapmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında misafirlikte banyo yapmak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sabunla banyo yapmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında dişarda banyo yapmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla banyo yapmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Kahve falında bol köpük banyo yapmak dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir