AnaSayfa / Genel / Kahve falında sönen ateşi yakmak

Kahve falında sönen ateşi yakmak

Kahve falında sönen ateşi yakmak şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, rızkın kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sönen ateşi yakmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında bahçede ateş yakmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ateş yakmak işlerin yeni kapılar açacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ateşle yakmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, enerjisini toplayacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin ortasında ateş yakmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarda ateş yakmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir