AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene işediğini görmek

Kahve falında merdivene işediğini görmek

Kahve falında merdivene işediğini görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında merdivene işediğini gördüyseniz:

  • Doğru davrandığınızı düşünmenize veya doğru olanı yapmanıza rağmen zor anlar yaşarsanız veya yaşıyorsanız, yalnız olmadığınızı hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında merdivene işediğini görmek vefa göstereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin işediğini görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işediği yeri temizlemek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun işediğini görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir