AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara idrar yapmak

Kahve falında mezara idrar yapmak

Kahve falında mezara idrar yapmak kısmetinin açık olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara idrar yapmak gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında mezara idrar yapmak her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kovaya idrar yapmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoya idrar yapmak çok zor zamanlar yaşayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Kahve falında evin içine idrar yapmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında üzerine idrarını yapmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah idrar yapmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında altına idrarını yapmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi üzerine idrar yapmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir