AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı korkutmak

Kahve falında aslanı korkutmak

Kahve falında aslanı korkutmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, hastaysa şifa bulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı korkutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında aslanı korkutmak işlerini yoluna koyacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çok korkup kaçmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla korkutulmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında babadan korkup kaçmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında korku evi görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında korkudan sarılmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalette korkutulmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında korkup birinden kaçmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir