AnaSayfa / Genel / Kahve falında korku evi görmek

Kahve falında korku evi görmek

Kahve falında korku evi görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, de rahatının yerine geleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında korku evi gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında korku evi görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkup eve saklanmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını korkutmak ilişkiye huzurun geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından korkutulmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan konuşamamak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında inekten korkup kaçmak zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında korkudan dua okumak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işarettir.

Kahve falında korkularla yüzleşmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir