AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı bağlamak

Kahve falında aslanı bağlamak

Kahve falında aslanı bağlamak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi varlığının çoğalacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı bağlamak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında aslan bağlamak şansın ve kısmetin kapanacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı bağlamak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını bağlamak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bağladığını görmek borçlarının çoğalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayakkabı bağladığını görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kravat bağladığını görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el kol bağlamak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir