AnaSayfa / Genel / Kahve falında arap yazısı görmek

Kahve falında arap yazısı görmek

Kahve falında arap yazısı görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında arap yazısı gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında arapça yazılar görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, şöhretli biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça yazı okumak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında elde arapça yazı görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulur.

Kahve falında ay üzerinde arapça yazı görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulur.

Kahve falında arapça yazısı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arapça yazılı kitap görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arapça yazı görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda arapça yazı görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir