AnaSayfa / Genel / Kahve falında ta görmek

Kahve falında ta görmek

Kahve falında ta görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bereket ve huzur getireceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, borç ödemeye, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ta gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tahınlı pide görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taha suresini okumak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet eder.

Kahve falında tahnal görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahınlı ekmek görmek borçlarının ödeneceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tahiyyat suresi okumak başarılarının sürekli olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında taha suresi okumak hayırlı evlat sahibi olacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında okyanus ta yüzmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tazmanya canavarı görmek yardımcı olmayacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir