AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahiyyatta oturmak

Kahve falında tahiyyatta oturmak

Kahve falında tahiyyatta oturmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında tahiyyatta oturmak gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tahiyyatta oturmak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında taj mahal görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taha ismini duymak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında taha suresi okumak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında namazda tahiyyat okumak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında tahiyyat suresi okumak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında taha suresini okumak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında tahınlı pide görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir