AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve hazırlamak

Kahve falında kahve hazırlamak

Kahve falında kahve hazırlamak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kahve hazırlamak gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Kahve falında türk kahvesi hazırlamak yenileceğine, kendini yiyip bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve hazırlamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini ölüme hazırlamak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hastalığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığa yemek hazırlamak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dolma içi hazırlamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Kahve falında eşya hazırlamak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak hazırlamak sonuçtan memnun kalacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir