AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar değiştirmek

Kahve falında mezar değiştirmek

Kahve falında mezar değiştirmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar değiştirmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir ölünün mezarını değiştirmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını değiştirmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yerinin değiştiğini görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalettir.

Kahve falında mezar değiştirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, hastalıkların kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını değiştirmek ferahlığa çıkacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir