AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ayırtmak

Kahve falında mezar ayırtmak

Kahve falında mezar ayırtmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, attığı adımların boşa gideceğine, duaların boşa gideceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Kahve falında mezar ayırtmak gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında mezarlıkta ayı görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Kahve falında mezar ayırtmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ayı görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında ayıyı uyurken görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda ayı görmek artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz ayısı görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük ayı yavrusu görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir