AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyveler toplamak

Kahve falında meyveler toplamak

Kahve falında meyveler toplamak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, maddi zararının giderileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, daima zinde ve genç kalacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında meyveler toplamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Kahve falında ormanda meyve toplamak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı meyve toplamak sevdiklerini de koruyacağına, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından meyve toplamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak doğru kararların alınacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni dünya meyvesi toplamak herkesin yardımına koşacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında meyve toplamak ve yemek hasta ise daha kötüye gideceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyve toplamak onların başarıları ile gururlanacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir