AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve yetiştirmek

Kahve falında meyve yetiştirmek

Kahve falında meyve yetiştirmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kısmetlerinden olacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, köşeye sıkıştıracağına inanılır.

Kahve falında meyve yetiştirmek gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında meyve yetiştirmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında nikaha yetişememek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yere yetişemediğini görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bir yerlere yetişmeye çalışmak üzüleceğine, yıkılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Kahve falında bi yere yetişememek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşup yetişememek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mantar yetiştirmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak yetiştirmek çok hayırlı insan olunacağına, beklentilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir