AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve tarlası görmek

Kahve falında meyve tarlası görmek

Kahve falında meyve tarlası görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve tarlası gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Kahve falında tarlada meyve görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında meyve tarlası görmek ilerleyeceğine, bunalıma gireceğine işaret eder.

Kahve falında sebze meyve tarlası görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tarla kiralamak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, varlıklı kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında geniş tarla görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalettir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çilek tarlasında çilek yemek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tarla toplamak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir