AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz meyvesi görmek

Kahve falında kiraz meyvesi görmek

Kahve falında kiraz meyvesi görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında kiraz meyvesi gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kiraz meyvesi görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacına çıktığını görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine işarettir.

Kahve falında olgunlaşmamış kiraz görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından kiraz koparmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen ve kiraz görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye kiraz vermek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında toplanmış kiraz görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir