AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ikram etmek

Kahve falında meyve ikram etmek

Kahve falında meyve ikram etmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mali olarak küçüleceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, huzur içinde yatacağına işarettir.

Kahve falında meyve ikram etmek gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında meyve ikram etmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında meyve suyu ikram etmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında misafire meyve ikram etmek çok rahat bir nefes alacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ikramda bulunmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye çay ikram etmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında muz ikram etmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata ikram edildiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gücünün azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir