AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve dağıttığını görmek

Kahve falında meyve dağıttığını görmek

Kahve falında meyve dağıttığını görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında meyve dağıttığını gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Kahve falında meyve dağıttığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ meyvesi görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ meyvesi yemek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında incir meyvesi görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında meyve tarlası görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine alamet eder.

Kahve falında meyve çilek görmek sorunların son bulacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mango meyvesi görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, başının belaya girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bilmediği bir meyve yemek kazalara ve belalara yakın duracağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir