AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ meyvesi görmek

Kahve falında dağ meyvesi görmek

Kahve falında dağ meyvesi görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, büyük borçlar alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, iyileşme göstereceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında dağ meyvesi gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dağ meyvesi görmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağ meyvesi yemek kimseden korkmayacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında meyve dağıttığını görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Kahve falında meyve hurma görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle meyve yemek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meyve toplamak ve yemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında bütün meyveleri görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye meyve suyu vermek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir