AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve ağacı görmek

Kahve falında meyve ağacı görmek

Kahve falında meyve ağacı görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, borçlarının kapanacağına işarettir.

Kahve falında meyve ağacı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Kahve falında karışık meyve ağacı görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç meyve görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, sevdiğini söyleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında meyve ağacı çiçeği görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında meyveli ağaç görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacından meyve yemek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında çeşitli meyve ağaçları görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir