AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyva çalmak

Kahve falında meyva çalmak

Kahve falında meyva çalmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyva çalmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında meyva çalmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında meyva tabağı görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil meyva yemek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden meyva almak de elinin bollaşacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında meyva satmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kurtlu meyva yemek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında meyva sıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede meyva yemek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir