AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyva sıkmak

Kahve falında meyva sıkmak

Kahve falında meyva sıkmak maddi anlamda güçleneceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında meyva sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında meyva sıkmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu meyva görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı meyva yemek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil meyva yemek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham meyva yemek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında meyva tabağı görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, talihinizin artacağına inanılır.

Kahve falında bahçede meyva toplamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir