AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan emzirmek

Kahve falında aslan emzirmek

Kahve falında aslan emzirmek verilen sözlerin tutulamayacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gönül kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında aslan emzirmek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Kahve falında aslan emzirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında aslan yavrusu emzirmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret eder.

Kahve falında aslanla konuşmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında avlanan aslan görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanla boğuşmak darlık çektiği günlerini unutacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında aslan derisi yüzmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ölüsü görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir