AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde karpuz görmek

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsiminde karpuz gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz yemek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsimi olmayan karpuz görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir