AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminde incir görmek

Kahve falında mevsiminde incir görmek

Kahve falında mevsiminde incir görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde incir gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, belli sözler verilebilir ya da sevgi ihtiyacınızı karşılayabilecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında mevsimsiz incir görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde incir görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz incir yemek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalet eder.

Kahve falında mevsimsiz şeftali yemek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Kahve falında mevsiminde olmayan meyve görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalettir.

Kahve falında mevsim meyveleri görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaz mevsiminde kar yağdığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işarettir.

Kahve falında mevsiminde olmayan kar görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir