AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimsiz çilek görmek

Kahve falında mevsimsiz çilek görmek

Kahve falında mevsimsiz çilek görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, daima ona hürmet göstereceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz çilek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var.

Kahve falında mevsimi dışında çilek görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz çilek yemek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mevsiminde çilek görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iftiraya maruz kalınacağına işarettir.

Kahve falında mevsimsiz çilek görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz sebze görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mevsim dışı üzüm görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında mevsimsiz portakal yemek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir