AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsimleri görmek

Kahve falında mevsimleri görmek

Kahve falında mevsimleri görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işarettir.

Kahve falında mevsimleri gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında kış mevsiminde denize girmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında mevsimsiz portakal görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına inanılır.

Kahve falında mevsimsiz kar görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında mevsiminden önce kar görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Kahve falında mevsimsiz meyve görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz incir görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir