AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek

Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek

Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında mevsiminden önce karpuz gördüyseniz:

  • İlişki ya da iş birliklerinizle ilgili katı ya da kesin fikirleriniz olsa da, diğerleri sizin görüşlerinizi paylaşmıyor olabilirler.

Kahve falında mevsiminden önce karpuz görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminden önce kar görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında mevsiminde karpuz görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimi olmayan karpuz görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz yemek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işarettir.

Kahve falında mevsimi dışında karpuz görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz karpuz görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevsiminde olmayan karpuz yemek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir