AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlanauyi görmek

Kahve falında mevlanauyi görmek

Kahve falında mevlanauyi görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, borç ödemeye, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında mevlanauyi gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında mevlana nın öldüğünü görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek istediği herşeye kavuşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana olmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, engellerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında mevlana adını duymak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlanaunın mezarını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına delalettir.

Kahve falında mevlanaunın sarığını görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana resmi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir