AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlanaunın kabrini gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Kahve falında mevlana kabrini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek kendisi için mal mülk alacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Kahve falında mevlana hazretlerinin kabrini görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında mevlana heykeli görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlanauyı ziyaret etmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mevlana müzesini görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek sıkıntılarının kısa süreceğine, mali olarak küçüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir