AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlana nın kabrini görmek

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında mevlana nın kabrini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana hazretlerinin kabrini görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana kabrini görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana şekeri görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına inanılır.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mevlananın mezarını görmek günahkâr olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti mevlanayı görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir